Muhittin Böcek'ten Görüntülü Mesaj!

Kovid-19 testi pozitif çıktığından bu yanda yaklaşık 3 aydır hastanede müşahede altında tutulan Muhittin Böcek'ten iyileşir iyileşmez açıklama geldi.

01.12.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 01.12.2020-15:50)

Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra büyük badireler atlatan ve uzun süre yoğum bakımda kalan Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek iyileşti.

Sevenlerini uzun süredir üzüntü ve yasa boğan Böcek'in gönderdiği video mesajda sağlıklı görünümü dikkatten kaçmadı.

CHP'li Belediye Başkanı Muhittin Böcek video mesaj yoluyla yaptığı açıklamada önce Kemal Kılıçdaroğlu'na sonra da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Muhittin Böcek paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

''Hastanede ziyaretime gelerek beni yalnız bırakmayan Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, bu zorlu süreci atlatmama katkı koyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, ata dostumuz Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, süreci yakından takip edip, sürekli bilgi alan İYİ Parti Genel Başkanım Sayın Meral Akşener'e, Türkiye'nin dört bir yanından arayıp soran, moral veren tüm milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, dostlarımız, ailem, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.''

''HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM''

''Kısa bir fizik tedavi sonrasında, en kısa sürede aşık olduğum Antalya'ma ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara hizmet için görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bunu bilmenizi istiyorum. Hepinizi çok seviyorum, çok yakında görüşmek üzere, sağlıkla kalın.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal