Muhittin Böcek'in Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Gelişme

Koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde gelişen rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne yoğun bakımda tedavi gören Muhittin Böcek'in uyarılara tepki verdiği öğrenildi.

12.10.2020-13:34 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-13:14) Muhittin Böcek'in Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Gelişme

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle özel hastanede tedavi altına alındı. Başkan Böcek, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu.

Covid-19 tedavisinden sonra astım rahatsızlığı ve akciğerlerinde yırtılma nedeniyle önlem olarak uyutulan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talebi üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Başkan Böcek'in sevkten kısa süre önce entübe işlemi bitirilirken, solunum kaslarında meydana gelen rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Muhittin Böcek'in uyarılara tepki verdiği öğrenildi.

"SON 24 SAATTE OLUMSUZ GELİŞME YAŞANMADI"

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisinin devam ettiği belirtilerek "Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir gelişme yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak devam etmektedir" denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal