Muharrem İnce'nin Partisine İyi Parti'den Vekiller Katılıyor

Yeni parti kurma hazırlığı içinde olan Muharrem İnce'nin partisine, CHP'den sonra İyi Partili vekillerin de gelmesi öngörülüyor.

22.01.2021-10:03 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-10:03) Muharrem İnce'nin Partisine İyi Parti'den Vekiller  Katılıyor

Memleket Hareketi çalışması kapsamında Türkiye'yi gezen ve yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğunu belirten CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, yeni partisi için geri sayıma başladı.

CHP idaresiyle çatışan İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içerisinde diktatörlük yaptığını ifade ederek Memleket Hareketi"ni partileştirme kararı vermesinin akabinde yeni partisini 1 Mart tarihinde kuracak.

CHP'den pek çok vekilin yeni kuracağı partiye geçeceğini dile getiren Muharrem İnce’nin, İyi Parti’den de bir takım isimlerle görüştüğü ifade ediliyor.

Kulislerde tartışılan, Muharrem İnce’nin İyi Parti’den ayrılan İsmail Ok ile İsmail Koncuk ile iletişim bağlarını açık tuttuğu, bu kişilerin haricinde de pek çok İyi Partili vekilin Muharrem İnce'ye katılma istekleri oldu.

Muharrem İnce’nin, CHP ile İyi Parti’den yanına alacağı bu kişiler ile HDP’ye mesafeli, teröre uzak, milli bir parti kurmayı amaçladığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal