Muharrem İnce'den TRT'ye Saygısızlık

24 Haziran’da ağır bir yenilgi alan Muharrem İnce, ilk kez kameraların karşısına geçerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnce, TRT’yi dışarı çıkartarak büyük bir saygısızlığın altına imza attı.

25.06.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-13:06) Muharrem İnce'den TRT'ye Saygısızlık

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün gerçekleştirilen seçimlerde ağır bir yenilgi aldıktan sonra ilk konuştu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Muharrem İnce, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da zaferini kabul etti.

"TRT'Yİ DIŞARI ALABİLİR MİYİZ"

Toplantının girişinde Muharrem İnce, gazetecilerin karşısına geçerek, "TRT burada mı arkadaşlar" diye soru yöneltti. TRT ekibinden muhabirlerin orada olduğu bilgisini alan Muharrem İnce, "TRT'yi dışarı alabilir miyiz. İstanbul, Ankara, İzmir mitinglerini vermeyen TRT'nin burada ne işi var" ifadelerini kullandı. Muharrem İnce, TRT ekibinin dışarı çıkmasıyla açıklamalarına devam etti.

YABANCI GAZETECİNİN SORUSUNU CEVAPLADI

Muharrem İnce açıklama yapacağı toplantıda Türkiye karşıtı yabancı gazeteciler de bulundu. Topantıyı TRT'siz sürdüren İnce, yabancı bir muhabirin sorusunu cevapladı.

"NEDEN SOKAKLARA DÖKÜLMEDİNİZ SORUSU"

Yabancı muhabirin, CHP'lilerin seçim sonuçlarının ardından neden sokaklara dökülmediğini sordu.

"ONE MİNUTE İNGİLİZCESİYLE YANITLAMAYALIM"

Muharrem İnce önce sorunun İngilizce olmasından dolayı birisi tarafından Türkçeye çevrilmesini talep etti ve ardından "Sayın Erdoğan gibi soruyu 'one minute İngilizcesi'yle yanıtlamayalım" ifadelerini kullandı.

"SOKAKLARA ÇIKMAK DOĞRU DEĞİL Kİ"

Çevirinin sonrasında Muharrem İnce, yabancu muhabire şu şekilde cevap verdi:

 "Elimizde sonuçlar varsa, yenilgili kabul edip etmemek sizin elinizde değil. Yok ben bunu kabul etmiyorum demek demokrasi değil ki, sokaklara çıkmak doğru değil ki. Açık ara bir durum var. Ne yapacaksınız, "Ben kabul etmem" demek olmaz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal