Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Tweetle Cevap

Seçimlerin ardından CHP’de liderlik tartışmaları aldı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce karşılıklı hamleler atıyor. Son hamleyi İnce Twitter üzerinden yaptı.

26.06.2018-16:42 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-16:34) Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Tweetle Cevap

24 Haziran seçimlerinde büyük bir yenilgi alan ana muhalefette, genel başkanlık tartışmaları başladı. Seçim sürecinde İnce’nin genel başkan olacağı yönündeki iddialar seçim mağlubiyetiyle daha sağlam temele oturdu. İnce, seçim sonrası yaptığı açıklamada genel başkanlığa göz kırpmış ve tartışmaların fitilini yakmıştı.

CHP'NİN İÇİNDE İNCE SESLERİ YÜKSELDİ

CHP içindeki Kemal Kılıçdaroğlu karşıtları ise uzun bir zamandan sonra CHP'nin oyunu yüzde 30'a taşıyan Muharrem İnce'nin genel başkanı olması gerektiğini ifade ederek genel başkanlarını istifaya davet ediyor.

MUHARREM İNCE, 81 İLİ GEZECEK

CHP lideri seçimlere ilişkin açıklama yaparken Muharrem İnce, Twitter üzerinden Türkiye turuna çıkacağını duyurdu. Muharrem İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Hepimizin Cumhurbaşkanı' adayı olarak tüm Türkiye ile buluşmak, kucaklaşmak, teşekkür etmek için seçim öncesinde gidemediğim illerden başlayarak 81 vilayete gideceğim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal