Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Muharrem İnce'den Gariban Açıklaması

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve beraberinde bulunan heyet, DİSK’i ziyaret etmek üzere Türk-İş’ten ayrıldı. DİSK ziyaretinden hemen sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün grupta kendisi ile ilgili söylediklerine yanıt verdi.

08.05.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-15:35) Muharrem İnce'den Gariban Açıklaması

ERDOĞAN’A SESLENİYORUM, MEYDANLARDA BÖYLE LAFLAR ETME HEMŞEHRİM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve beraberinde bulunan heyet, DİSK’i ziyaret etmek üzere Türk-İş’ten ayrıldı. DİSK ziyaretinden hemen sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün grupta kendisi ile ilgili söylediklerine yanıt verdi.

 İnce şunları kaydetti:

“AK Parti Genel Başkanı benim için gariban demiş. Türkiye bu haldeyken bana gariban diyor, Genel Başkana da karikatür diyor. Ben baba tarafından Selanikliyim, baba tarafından Rizeliyim. Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Erdoğan’a sesleniyorum, meydanlarda böyle laflar etme hemşehrim. Gel memleketin sorunlarına çare olalım. Gariban olmak, şaibeli olmaktan iyidir. Doğru söylüyorsun ben rahmetli kamyon şoförü Hacı Şerif’in oğluyum. 16 senedir milletvekiliyim, 14 senesi kirada geçti. Son bir buçuk yıldır da evim var. Bu memleketin çoğu gariban. Sokaklarda sessiz bir direniş var. Türkiye’yi barıştıracağız. Meclise önerimdir, bu madde değiştirilmelidir. Cumhurbaşkanı meydanlarda, tezek, gariban, kukla, karikatür demezse, toplumu germezse millet de cumhurbaşkanına laf söylemez ve cumhurbaşkanına hakaret olmaz. Üniversite öğrencilerine 19 Mayıs’ta ve 29 Ekim’de eksiklerini gidermeleri için 500 lira ödeme yapacağız. Önümüzdeki günlerde manifestomuzu açıklayacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde yaşanan asansör krizi ile ilgili gelen soruya ise Muharrem İnce, “Kendi arkadaşlarıma fırça attım size ne. Benim akrabalarım onlar. Kendi yoğurdum ekşi diyebilirim” yanıtını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve beraberinde bulunan heyet burada gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerinden sonra hep birlikte Hak-İş Genel Merkezi'ne gitmek üzere DİSK’ten ayrıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;