Muharrem İnce'den 'Cumhurbaşkanı İle Görüştü' İddialarına Sert Yanıt

İddianın sahibi Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden ismin Muharrem İnce olduğunu öne sürdü. İnce ise çok sert tepki göstererek, "Görüşme gerçekleştirdiysem Taksim'de kendimi yakarım" dedi.

23.11.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 23.11.2019-09:16)

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasıyla ilgili dün gece yeni bir gelişme yaşandı.

Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı ile görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti.

Muharrem İnce ise bu iddianın ardından,, sosyal medya üzerinde sert bir açıklama yaptı.

İnce mesajında şu ifadelere yer verdi “Daha ilk günden Rahmi Turan’ın dile getirdiği iddiaların merkezine benim adımın oturtulacağını bana gelen bilgiler doğrultusunda tahmin etmiştim.

Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun genel merkezin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım" dedi.

İnce, "Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim'de kendimi yakarım" açıklamasında bulundu.

TWITTER'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

İnce daha sonra ise Twitter hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

İnce'nin mesajları şu şekilde: 

İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu bana, benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik şerefsizce bir saldırıdır.

Bu şerefsiz, onurdan insanlıktan nasip alamamış kalemşörle ve kaynağım dediği saray soytarısıyla mutlaka yargı önünde hesaplaşacağız. Bu iş elbette sadece yargıyla sınırlı kalmayacaktır.

Siyaseten bu operasyonun parçası olan ve Cumhurbaşkanlığı seçim akşamından bu yana şahsıma yönelik kampanya yürütenlerle de hesaplaşmamız kamuoyunun huzurunda devam edecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal