Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 4 Maddelik Liste

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'da ekonomi hususunda bir çağrı geldi. "Artık tavsiye vermiyorum, istirham ediyorum" diyen İnce, Erdoğan'a 4 maddelik bir liste sıraladı.

10.08.2018-11:52 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-11:56)

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sosyal medya platformu Twitter üstünden paylaştığı açıklamada doların artışı ile alakalı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 4 kritik ricada bulundu.

"LÜTFEN BU ÇAĞRININ GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİN"

"Artık tavsiye etmiyorum, rica ediyorum'' diye açıklama yapan İnce'nin paylaşımları şu biçimde: ''Sayın Cumhurbaşkanı, geldiğimiz bu aşamada, milletimizin ekonomik ve sosyal felaketini gidermek için, artık tavsiye etmiyorum, rica ediyorum. Bırakın şu dış güçler numaralarını. Erzincan ve Sivas mitinglerimdeki çağrımı hatırlatıyorum. Lütfen bu çağrının gereklerini yerine getirin, bir defa bile olsa doğruyu yapın ve güzel ülkemizin uçuruma gitmesinin önüne geçin:

- Damadınız başta gelmek üzere, ekonomi danışmanlarınızı kovun.

- Merkez Bankasına müdahale etmeyin.

- Kanal İstanbul gibi önceliği olmayan projeleri iptal edin.

- "Kambiyo kontrolleri olmayacak ve finansal yatırımların emniyeti önceliğimizdir" açıklaması yapın.

"GECİKMEDEN BUNLARIN HEPSİNİ YAPARSANIZ..."

Bu size son çağrımdır. Geç olmadan bunların hepsini gerçekleştirirseniz, ülkemizi ve milletimizi ekonomik ve sosyal bir afetten kurtarmış olursunuz.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal