Muharrem İnce'den Beklenen Hamle Geldi!

24 Haziran seçimlerinin ardından karışan CHP'yi hareketlendirecek bir haber daha geldi. Çarşamba günü televizyona çıkacak olan Muharrem İnce seçim döneminde yaşadıklarını anlatacak ve imza toplama sürecini başlatacak.

10.07.2018-16:46 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-16:50)

Muharrem İnce, Çarşamba günü basın aracılığıyla çok kritik açıklamalar yaparak kurultay için imza dönemini başlatacak.

İNCE, SEÇİM SÜRECİNDE YAŞADIKLARINI PAYLAŞACAK

CHP 'de Merkez Yürütme Kurulu'ndan (MYK) Olağanüstü kurultay doğrultusunda karar çıkmaması ardından noter tasdikli imza toplama süreci başlatma kararı alan Muharrem İnce'yi destekleyen gruptan alınan bilgilere göre, Muharrem İnce'nin çarşamba günü seçim döneminde yaşadıklarını halkla paylaşacağı öne sürüldü. Muharrem İnce, televizyonlara çıkarak, niçin açıklama yapmadığını, seçim kampanyasını nasıl devam ettirdiğini, Genel Merkez'in kampanya döneminde ona yeterli desteği vermediğini ve bu sebeple yalnız kaldığını söyleyecek.

KILIÇDAROĞLU'NUN KARŞISINA BİR DAHA ÇIKMAM DEMİŞTİ

İnce'nin Çarşamba günü gerçekleştireceği söylenen açıklamada, daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu'nun karşısına çıkmayacağını söylemesine karşın niçin daha sonra geri adım atarak "Örgüt işini bilir" dediğini, niye imza hareketine destek verdiğini detaylarıyla anlatacağı bildirildi.

İMZA TOPLAMA HAREKETİNİ NEDEN ERTELEDİLER?

24 Haziran seçimlerinin sonrasında seçimi kaybeden CHP 'de başlayan Olağanüstü kurultay toplanması ve Genel Başkan değişimi isteklerini söyleyen İnce taraftarlarının başlatacakları noter tasdikli imza toplama sürecinin hafta ortasına (Çarşamba veya Perşembe günü) ertelemelerinin sebebi de ortaya çıkmış olacak.

İMZA HAREKETİNİN BAŞLANMASI TALİMATINI VERECEK İDDİASI

Muharrem İnce'yi destekleyenlerin öne sürdüğüne göre İnce'nin, Çarşamba günü seçim döneminde yaşadıklarını ve niçin imza hareketine destek verdiğini söylemesinin sonrasında kendisini destekleyenlere "İmzaları toplayın" biçiminde talepte bulunacağı ve bütün Türkiye'deki CHP örgütlerinde Olağanüstü kurultay toplanması doğrultusunda ortak imza hareketi başlatacağı da bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal