Muharrem İnce Yeni Parti İçin İstanbul'da Harekete Geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidarsızlığı Muharrem İnce'nin partiden ayrılmasına yol açtı. Ardından parti kurmayı planladığını açıklayan İnce, görüşmelere başladı.

05.08.2020-11:22 - (Son Güncelleme: 05.08.2020-15:00) Muharrem İnce Yeni Parti İçin İstanbul'da Harekete Geçti

CHP içindeki çelimsiz diktatörlüğe karşı çıkan İnce, parti kurmak için harekete geçti.

Kendi partisini kurmak için harekete geçen Muharrem İnce kırmız düğmeye bastı. Delegeleri kontrol altına alan Kılıçdaroğlu, İnce'nin partiden çıkmasına yol açtı.

18 GÖRÜŞMEDEN 17 OLUMLU YANIT

Kurban Bayramı tatilinde Bodrum'da olduğu bilenen Muharrem İnce, tatilin ardından yeni parti için paçaları sıvadı. Tam da bu doğrultuda 18 kişiyle görüşme gerçekleştiren Muharrem İnce, 17 kişiden olumlu yanıt aldı.

Bu haber muhalefet partisinde deprem yarattı. Parti tarafından görevlendirilen bazı milletvekilleri İnce'yi arayıp vazgeçirmeye çalışsa da çabaları yetersiz kaldı.

Muharrem İnce'nin yaptığı çalışmaları Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk aktardı.

BELEDİYE BAŞKANLARININ ETKİSİ
Muharrem İnce ile birlikte hareket eden isimlerin en büyük rahatsızlıklarından biri belediye başkanlarının parti yönetimi üzerindeki tesiri oldu.

Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer gibi isimlerin kurultayda büyük rol oynaması Muharrem İnce ve beraberindeki isimlerin sabrını taşıran olaylardan biri oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal