Muharrem İnce O Soruya Cevap Veremedi

Notere giderek olağanüstü kurultay için imza veren Muharrem İnce, gelen bir imza sorusu üzerine ‘’Sorumlusu ben değilim’’ deyince, akla imzalar toplanamadı mı sorusunu getirdi.

30.07.2018-13:02 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-13:02)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı olağanüstü kurultay için harekete geçen Muharrem İnce, delegelerden istediği imzaları toplayamadığı iddiaları gündemde.

İmza sürecinin son gününde de ısrarla çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce'nin bugünkü durağı noterdi.

İMZA SORUSUNU CEVAPLAYAMADI

Cumhurbaşkanı adayı olacağını, seçilememesi durumunda 45 gün içinde istifa edeceğine dair taahhütname veren CHP’li Muharrem İnce, imzalar konusunda gelen sorulara net cevap vermedi.

"SORUMLUSU BEN DEĞİLİM"

Muharrem İnce, delegelerden toplanan imzalardan kendisinin sorumlu olmadığını vurgulayarak basın mensuplarının karşısından ayrıldı.

626 İMZA LAZIM

CHP'nin olağanüstü kurultaya gidebilmesi için genel merkezin karşısında muhalif hareketin temsilci olan Muharrem İnce'nin 626 delegeden imza alması gerekiyordu.

KILIÇDAOĞLU ADAY OLMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmadığı gelecek seçimde de olmayacağını belirten İnce, bu nedenle olağan üstü kurultaya gidilmesi gerektiğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal