Muharrem İnce Kürsüye Elinde Bebek Bezi ve Benzin Bidonu ile Çıktı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Uşak'ta halka seslendi. Kürsüye elinde bebek bezi ve benzin bidonu ile çıkan İnce, KDV oranları üzerinden hükümete yüklendi.

25.05.2018-17:35 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-16:57) Muharrem İnce Kürsüye Elinde Bebek Bezi ve Benzin Bidonu ile Çıktı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Uşak'ta halka konuşma yaptı. Kürsüye benzin bidonları ve bebek beziyle gelen İnce KDV rakamlarını eleştirdi.

Muharrem İnce'nin açıklamalarından öne çıkan bölümler şu biçimde:

Merhaba Uşak. Tamam mı? (Tamam sesleri) Burası gerçekten tamam. Bu iş bitmiş. Muharrem İnce 4 Mayıs'ta cumhurbaşkanı adayı olursa öğretmenlere, polislere, din görevlilerine 3600 ek göstergeyi sağlayacağım dedim. Baktım benim hemşerim 3600 ek göstergeyi verecekmiş. 16 yıldır aklın yok muydu?

"16 SENENİN SONUNDA BUNU DOLDURUYORSUN"

Ekonomi konuşuyorlar. Ben size ekonomi anlatayım. 2002'de iktidara geldiğin zaman 50 lirayla bu bidonu dolduruyordun. 16 yılın ardından dolduramıyorsun. Al sana ekonomi.

Cumhurbaşkanı olduğumda ben kaç çocuk yapacağına karışmam faakt çocuk bezine karışırım. Çocuk bezinin KDV'si . Çocuğun donundan KDV isteyen devletten devlet olmaz. Benim vazifem çocuk bezindeki KDV'yi düşürmek. Bebek mamasında KDV alınıyor. Çocuğun mamasından KDV toplayan devletten devlet olmaz. Çocuğa süt vereceğim %8 KDV isteniyor. %8 KDV alan devletten devlet olmaz.

"BEN ONU AHIRDAN KAZANDIĞIM PARAYLA OKUTTUM"

Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayanlar alanın yarısı. Sizi ne kadar iyi tanıdığımı açıklayarak örnek vereceğim. 16 senedir milletvekiliyim. Kurban bayramı geldi. Hayatımın hiçbir zamanı arefe akşamı babamın evinin haricinde bir mekanda olmadım. Engin Altay'a dedim ki, bayram günü babamın evinde olmam gerekiyor programı ona göre düzenleyelim. Rahmetli babam alımı satımı gerçekleştiriyor. Bayram sabahı gelip alacaklar. Ben milletvekili oldum. Ana dedim ben ahıra girecek miyim? Gireceksin dedi baban sinirlenir. Daha yeni vekil oldum, biri dedi, 'abi seni Muharrem İnce 'ye benzetiyorum' amcaoğlumdur dedim. Babam bana 'milletvekili oldu da ne oldu sanki ben onu o ahırdan aldığım para ile okuttum' dedi. Ardından abim demiş ki baba ben iki kişilik iş yapayım Muharrem ahıra gelmesin. Ahıra giren Muharrem İnce , sizin probleminizi çözer.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal