Muharrem İnce Kendi Söylediğini Yalanladı

CHP Cumhurbaşkanı adayı İnce, Avrupalı büyükelçilerin kendisine "Erdoğan'ı yargılayacak mısınız" diye sorduğunu ifade etti. Muharrem İnce bu sözlerini daha sonra "Söylemedim" diye kendisini yalanladı.

25.05.2018-12:19 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-12:29)

24 Haziran'da yapılan olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün gece CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, "Avrupalı büyükelçiler size Erdoğan'ı yargılayacak mısınız diye sordu mu" sorusuna "Evet onlar da sordu"  ifadeleriyle yanıt vermişti. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugün gelen eleştiriler üzerine Twitter’dan geri adım attı.

TWEET İLE İNKAR ETTİ

Dün programda söylediği sözleri bugün Twitter üzerinden inkar eden Muharrem İnce attığı tweette "AB Büyükelçileri ile yaptığımız görüşmede Büyükelçiler bana "Erdoğan'ı yargılayacak mısınız sorusunu sormadılar. Ben de bu sorunun sorulduğu yönünde bir söz söylemedim" ifadelerini kullandı.

10 SAAT SONRA GELEN İNKAR

Fakat programın tekrarı izlendiğinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin inkar ettiği sözleri söylediği açık bir şekilde görülüyor. Muharrem İnce canlı yayında söylediği sözleri sadece 10 saat sonra yalanlaması büyük tepki çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal