Muharrem İnce Kendi Seçmenine Salladı

CHP’nin aday Muharrem İnce, seçim yenilgisini öğrendikten gün gece açıklama yapmamış ve sosyal medyada kendi destekçileri çeşitli iddialarda bulunmuştu. Bugün basın açıklamasında bu iddialara cevap veren İnce, kendi seçmenine “şizofren” dedi.

25.06.2018-13:33 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-22:41)

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, seçim sonuçlarını öğrendikten sonra dün gece sessizliğe gömüldü ve kimse ondan haber alamadı.

SEÇMENİNİ MERAKTA BIRAKTI

Seçimde beklediği sonuca ulaşamayan Muharrem İnce destekçileri, liderlerinden bir açıklama beklerken sessiz kalan adayları hakkında kaygılanarak teoriler üretmeye başladı.

Teoriler her ne kadar yersiz olsa da yenilgi karşısında şoke olan ve kendini mağdur hisseden vatandaşın, umut arayışının sonucu ürettiği senaryolardı.

GECE BOYU "ADAM KAZANDI" DIŞINDA AÇIKLAMASI OLMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimleri açık ara gönderirken, Fox TV sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya'ya attığı "Adam kazandı" mesajından başka bir açıklamada yapmayan Muharrem İnce, neredeyse 15 saat sonra ilk kez basın mensuplarının karşına geçtiğinde ilk sözü kendi hakaret etti.

"BİRKAÇ ŞİZOFREN UYDURMALARI"

Seçim sonrasında geceden beri süren sessizliğin sebebini kesin sonuçları beklemekle belirten Muharrem İnce, "Beni kimse tehdit etmedi, tehdit edecek adam da henüz yer yüzüne gelmedi. Yok eşimi kaçırmışlar vs. bunlar birkaç şizofrenin uydurmaları. Bunlar asparagas şeyler bunları bir kapatalım’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal