Muharrem İnce İhraç Edilecek mi?

‘Memleket Hareketi’ adı altında 4 Eylül tarihinde bin günde memleketi dolaşacağını bildiren CHP’li Muharrem İnce ile alakalı yeni bir iddia ortaya atıldı.

02.09.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-13:19) Muharrem İnce İhraç Edilecek mi?

CHP'li 2 üyenin Yalova İl Başkanlığı'na Muharrem İnce, kardeşi Hüseyin İnce ile Vefa Salman ile ilgili disiplin suçu işledikleri gerekçesini öne sürerek dilekçe verdikleri ortaya çıktı.

CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bildirdiği, 'Bin Günde Memleket Hareketi'ni, 4 Eylül tarihinde Sivas Kongresi'nin sene dönümünde Sivas'tan başlatacağını belirtmişti. CHP'nin son kongresinde tuvalet önünde yer verilen İnce, Memleket Hareketi'nin propaganda etkinliklerinde kullanacağı otobüslere reklam giydirme çalışmasını tamamlanmıştı.

Geçen dönem CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yeni bir siyasi hareket başlattığını duyurmuştu.

İHRACI İÇİN DİLEKÇE

Bu faaliyetler devam ederken İnce ile alakalı oldukça tuhaf bir iddia öne sürüldü.

İddiaya bakıldığında, CHP'li 2 mensup Yalova İl Başkanlığı'na bir dilekçe verdi. Dilekçede, Muharrem İnce, kardeşi Hüseyin İnce ile Vefa Salman ile ilgili disiplin suçu işledikleri iddia edildi ve aynı zamanda İnce ile diğer şahısların ihraç edilmesi istendi.

DİLEKÇEDE NE VAR?

Dilekçede, Muharrem İnce'nin yaptığı açıklamalardan, İnce'nin kardeşi Hüseyin İnce'nin sosyal medya hesabı (facebook) üzerinden yaptığı paylaşımlardan, Vefa Salman'ın da belediyede sürmekte olan soruşturma sebebiyle parti hukukuna uygun davranmamalarından kaynaklı partiden ihraçları talep edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal