Muharrem İnce İçkili Fotoğrafına İlişkin Konuştu

Daha önce içki fotoğrafıyla alakalı "O içki değil enerji içeceği" diyen Cumhurbaşkanı adayı İnce, fotoğrafa erişilmesine dair ‘’FETÖ yöntemleriyle elde edilmiştir’’ dedi.

18.05.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-12:27)

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sağ kesimden oy almak için, aday olarak seçildiği günden bu yana gerek namaz, gerekse dua ederken pozlar sürekli servis ediliyor ve türbeler ziyaret ediyor.

İÇKİ İÇERKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Fakat, Muharrem İnce'nin içki içerken çekilen görüntüsü bu hareketlerinin samimiyetsizliğini ortaya çıkarır durumda. Muharrem İnce yine bir Ramazan ayında görüntüsü ortaya çıkmasının ardından "Enerji içeceği içiyordum" gibi açıklamalar yapmış, kimseyi bu hususta ikna edememişti.

Bugün Sözcü Gazetesi'nden Özlem Gürses'e röportaj veren CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yeniden bu görüntü soruldu.

"SİZE CEHENNEMLİK DİYORLAR"

"Bira içtiğiniz için size cehennemlik diyorlar?" sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, "FETÖ yöntemleriyle elde edilmiş" olduğunu ifade etti ve "Ne zaman içtiğim tartışmalı" diyerek konunun üzerine kapatmaya çalıştı.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce şöyle devam etti:

"Hangisinin daha ayıp olduğunu kamuoyu takdir etsin. Ne zaman içtiğim de tartışmalı. FETÖ yöntemleriyle elde edilmiş fotoğrafı da kenara koyuyorum."

"MUHAFAZAKAR BİR AİLEDEN Mİ GELİYORSUNUZ?"

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  ‘muhafazakar bir aileden mi geliyorsunuz ‘ sorusu üzerine "Ben sıradan bir köylü ailesinin, muhafazakar bir ailenin, solcu çocuğuyum. Adalet Partiliydiler. Hacca gitmiş, namaz kılan, oruç tutan insanlar benim ailem… Ama ben solcuydum. Ben çok politik bir çocuktum, özel merakımdı bu. 11 yaşlarında, Cumhuriyet Gazetesi okuyorum köy kahvesinde, bizim eve giren bir gazete değil. Aynı yaşta teyzemin oğlu var. Bir gün teyzem sordu "Büyüyünce ne olacaksın?" dedi. Ben "Başbakan olacağım" dedim. Oğluna sordu, kuzenim "Ben doktor olacağım" dedi. Kuzenim şimdi doktor’’ cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal