Muharrem İnce Geri Adım Attı!

CHP'li Muharrem İnce partisinde yaşadığı gerilimli süreci Ankara'da gerçekleştirdiği basın açıklamasında açıklayacağını söyledi. Ancak eleştirdiği hiç bir temel konuyu dile getirmedi. Külliye'ye giden CHP'li ismi açıklayacağını söyleyen Muharrem İnce bunu da açıklamadı.

13.08.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-13:17) Muharrem İnce Geri Adım Attı!

Muharrem İnce, CHP'den ayrılıp yeni parti kurmak için ''Bin Günde Memleket'' adlı bir harekat başlattı.

Ankara'da basın açıklaması yapan Muharrem İnce, partisinde yaşadığı gerilimli süreci aktarmadan geçmedi.

CHP 4 MİLYON OYU SOKAĞA BIRAKTI

Muharrem İnce, ''CHP 13 bin sandıkta gözlemci vermemiş. 4 milyon oy yapar bu. 4 milyon oyu sokağa bırakmışlar. Erdoğan 1.3 milyon oy az alsa seçim ikinci tura kalacaktı. 4 milyon oyu sokağa bırakmışlar benden milletin karşısına çıkıp yalan söylememi istiyorlar. Bana neredeydin diye soranlara krizi kötü yönetmiş olabilirim diyorum.'

Bir CHP'li saraya gitmiş... İki gazeteciye de dava açtım, genel merkez açamadı. Gitsin dava açsınlar açamıyorlar, çünkü gazeteciden korkuyorlar. '' açıklamasını yaptı.

KÜLLİYE'YE GİDEN CHP'Lİ İSMİ AÇIKLAMADI

Külliye'ye giden CHP'li ismin adını açıklayacağını söyleyen İnce bu konuda yine net bir bilgi vermeyerek şu sözleri söyledi: ''Muharrem İnce bu çıkışını bireysel ikbali için yapıyor diyorlar. CHP tam iktidara yürürken Muharrem İnce neden böyle yaptı? İktidara yürümek demek CHP Genel Başkanı'nın cumhurbaşkanı olmasıdır.

Erdoğan'ın eski arkadaşlarından biri cumhurbaşkanı olacaksa ben buna iktidar demem. Bizim genel başkanın öyle bir iddiası yok.

Böyle bir iddiası yoksa CHP'nin iktidara yürüdüğü hayaldir. Erdoğan'ı ben de indirmek istiyorum ama yerine CHP'li biri gelmeli. İktidara yürüme iddiası yok ortada.'' 

CHP KÜRT VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDEMEDİ

CHP yerel seçimlerde başarısız mıydı? Hayır çok başarılıydı. İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Hatay, Antalya'yı Kürt vatandaşlarımız, HDP'liler kazandırdı. Destek verdiler, aday çıkarmadılar. Ama CHP Kürt vatandaşlarımıza teşekkür edemedi. Bu başarıyı küçümsemiyorum ama Kürtleri yok sayamazsınız. açıklamasını yaptı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal