Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı Olursam Gazze'ye Gideceğim

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Konya'daki konuşmasında önemli bir söz verdi. İnce, cumhurbaşkanı olması halinde Gazze'ye gideceğini açıkladı.

14.05.2018-19:33 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-19:25) Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı Olursam Gazze'ye Gideceğim

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince Konya'da açılamalarda bulundu. Açıklamasında İsrail ve ABD'ye tepki koyan İnce, "Beni cumhurbaşkanı yaparsanız size söz veriyorum Gazze’ye gideceğim" dedi.

İsrail’in Kudüs’e dönük saldırılarından bahseden İnce’nin konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

Kudüs bizim için önemli bir mekan. ABD ve İsrail kalıcı bir gerginlik yaratıyor Ortadoğu’da. Kınıyoruz onları bu nedenle.

Türkiye’yi idare edenlere sesleniyorum; çekin hemen Washington’daki büyükelçiyi.

Müslümanlar katledilirken Türkiye’yi idare edenler daha aklı başında olmalıdır.

"BENİ CUMHURBAŞKANI YAPIN, GAZZE'YE GİDECEĞİM"

Allah’ın izniyle Erdoğan’ın koltuğuna ben geçtiğim zaman onun Türkiye Cumhuriyeti ismine verdiği sözlerin takipçisiyim. Devlette süreklilik önemlidir.

2013’ten beri “Gazze’ye gideceğim” diyordu fakat gitmedi. Beni cumhurbaşkanı yaparsanız size söz veriyorum Gazze’ye gideceğim.

ÖZEL: BİR KAÇ AY İÇİNDE GİDECEK

İnce'nin açıklamasının sonrasında Twitter'dan mesaj yazan Özgür Özel "Referandumda Almanya'ya kükreyenlerin, bugün lazım olanın çok altında, üç oktav aşağıdan bir sesle Filistin'e sahip çıkamamalarını hayretle seyrediyoruz. Erdoğan Gazze'ye gidemedi fakat Muharrem İnce, 13. Cumhurbaşkanı olursa birkaç ay içinde bu sözü tutarak, Gazze'ye gidecek" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal