Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ne Konuştuğu Açıkladı! Bir Şeye Çok Kırılmış

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, konuk olduğu canlı yayın programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 25 Haziran günü telefonda ne konuştuğu açıkladı.

12.07.2018-23:40 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-23:45)

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, Habertürk kanalının Türkiye'nin Nabzı programında Didem Arslan'ın sorularını cevapladı. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 25 Haziran günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonda aradığını belirtirken konuşmanın detaylarını da aktardı.

''26 MİLYON'UN OY VERDİĞİ İNSANI KUTLARIM''

CHP tabanında aklıselim açıklamalarının tepki almasına ilişkin görüşü sorulmasını üzerine ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 25 Haziran'da aradığını, kutladığını’ dile getiren Muharrem İnce  ''Bizim mahalleden bana niye kutladın diyenler oldu. Bu insanlar 26 milyon o insana oy vermiş. O insanlar birini seçmiş, o insanların seçtiği kişiyi ben kutlarım, o insanlardan bir dahaki seçimde oy isteyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, ''Benim 15 milyon insana borcum var, yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağım, ben bitmedi demeden bitmez, başka partiye oy verip Cumhurbaşkanlığında bana oy verenler ver'' diyerek 2023’de aday olacağını tekrardan dile getirdi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "188 bin sandıktan kaç tanesinin tutanağı partinin elinde. Bilgi verilmediği anlamında söylemiyorum. Bunlar dosyalıdır. Bunu ben aktaramam, ben veremem, parti verecek o bilgiyi’’ diye konuştu.

Farklı bir parti kurmayacağını ifade eden Muharrem İnce, CHP’nin yönetiminin ve tüzüğünün değişmesi gerektiğini belirtti.

Seçimler öncesinde Selahattin Demirtaş’a ilişkin ziyaretine dair konuşan Muharrem İnce, pişman olmadığını ve yine olsa yine yapacağını dile getirdi.

Öte yandan, 'apolet' tartışmasını uzatmakla yanlış yaptığını söyleyen İnce, İsmail Küçükkaya'ya attığı 'Adam kazandı' mesajında da yanlış yaptığını vurguladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal