Muharrem İnce Cuma Namazını Köy Camisinde Kıldı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bugün miting için Karabük'e giden İnce, cuma namazı vaktinin gelmesi üzerine yol üstündeki bir köy camisinde namazını kıldı.

08.06.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-15:17) Muharrem İnce Cuma Namazını Köy Camisinde Kıldı

24 Haziran seçimleri arefesinde adayların seçim çalışmaları ve mitingleri tüm sürati ile sürüyor. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Karabük mitingine giderken cuma namazı vakti gelince yol üzerindeki köy camisinde durdu, namazını burada kıldı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce şehirden şehire giderek seçim çalışmalarına devam ediyor. Adaylığı netleştikten sonra ilk cuma namazını Ankara'da Hacı Bayram Veli Camii'nde dışarıda eda eden İnce, bugün cuma namazını yol üstünde yer alan köy camisinde kıldı. Miting için Karabük'e geçen İnce, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile cuma namazı için yol üstünde yer alan Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Yunuslar köyünde durdu. İnce namazını burda kılmasının ardından Karabük'e gitti. İnce için camide özel bir güvenlik tedbiri alınmadığı dikkati çekerken, camideki cemaat sayısı gözlerden kaçmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal