Muğla'da Su Borusu Patladı, Kamyonet İçine Düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ana isale su hattında patlama oldu. O sırada yoldan geçen kamyonet yarılan asfaltın içine düşerken araçta yer alan üç kişi boğulma riski yaşadı.

24.11.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 24.11.2020-14:22)
Bodrum'da Bitez Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki ana isale hattında patlama meydana geldi.

Patlama sırasında yoldan geçen kamyonet afsaltın yarılmasıyla meydana gelen su dolu çukurun bir içine düştü.

ÜÇ KİŞİ ARAÇTA MAHSUR KALDI

Kamyonet şoförü Sıddık Kaya, yolcu koltuğundaki Saffet Tek ile Musa Akat su dolu kamyonetin içinde mahsur kaldı.

Üç şahıs boğulmaktan son anda kurtuldu. Kamyonet de sular altında kaldı.

BEŞ METRE DERİNLİĞİNDE ÇUKUR MEYDANA GELDİ

Asfaltın parçalanmasına sebep olan su patlamasının sonrasındadehşet veren görüntüler ortaya çıtı. Bir takım iş yerleri ile bahçeler suların altında kaldı. Suyun patladığı yerde beş metre derinliğe sahip 10 metre genişlikte çukur meydana geldi.

Asfalt parçaları a bütün yola savruldu. Yol boyunca bütün asfalt tekrar söküldü. Kamyonette ilk olarak yoldan geçen başka bir araç şoförü su borusunun patlayacağını anlayarak hızlıca oradan uzaklaştı.

Suyun böyle patlayacağını fark eden Selman Öztürk adlı vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

“Suya düşen araçtan hemen önce ben geçiyordum. Yolun kabardığını fark ettim. Aracımla geçerken asfaltın oynadığını hissetim. Hızlı bir şekilde yoldan geçtim. Arkamda 2 araç vardı onları da uyardım. İleri gitmek ile geri gitmek arasından kaldı araçlar. Bir kamyonet olmasına rağmen açılan büyük çukurun içerisine düştü. Şehirciliğe adım atan bir ilçede böyle şeylerin olması gerçekten utanç verici.”

Çukurun içerisine düşen kamyonetin şoförü Sıddık Kaya da kendilerini suyun içinde bulduklarını belirterek “Bir anda yol çöktü kendimizi suyun içerisinde bulduk. Kapılar açılmıyordu zar zor pencereleri açıp çıktık içerisinden. 3 kişiydik kamyonette son anda canımızı zor kurtardık. İnşaat işi ile uğraşıyoruz. İşe giderken başımıza bu iş geldi. Allah kurtardı bizi çok şükür.” dedi.

''KENDİMİZİ ZORLA DIŞARI ÇIKARABİLDİK''

Kamyonet içindeki Saffet Tek de inşaata gitmek için yola çıktıklarını, aniden kendilerini suyun içerisinde bulduklarını dile getirerek “Yolu geçerken aniden su patladı. Biz de kendimizi suyun içerisinde bulduk. Bir anda suyun içerisinde bulunca kendimizi şok geçirdik. Kamyon çukura düşmesiyle birlikte yer çökmeye başladı biz de yerin dibine doğru gitmeye başladık. Kendimizi zorla dışarı çıkarabildik. Kamyonetimiz kullanılamaz hale geldi. İçerisi ağzına kadar su doldu. Şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz.” şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal