Muğla'da Dev Fuhuş Operasyonu

Muğla'da fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 33 kişi şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Kadınlardan birisinin kucağındaki çocuğuna sarılarak yüzünü saklamaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

08.06.2018-22:57 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-23:00)

Muğla'nın Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda internet aracılığıyla fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 33 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadınlardan birisi kucağındaki çocuğuna sarılarak yüzünü saklamaya çalıştı.

İNTERNET ÜZERİNDEN FUHUŞ YAPTIRDIKLARI BELİRLENDİ

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, internet aracılığıyla yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları öne sürülen zanlıları izlemeye başladı ve kurulan düzeni tespit etti.

23 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 33 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet güçleri üç aylık teknik ve fiziki takip operasyonun sonrasında, Fethiye ve Köyceğizdeki 23 adrese eş zamanlı şafak baskını gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda 33 kişi fuhuşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla polisler gözaltına alındı.

9'U YABANCI UYRUKLU 16 KADIN KURTARILDI

Zorla fuhuş yaptırılan 9'u yabancı uyruklu 16 kadın ise bu bataklıktan kurtarıldı. Operasyonda, 3 tane silah ile bir miktar uyuşturucu hap da bulundu.

KUCAĞINDAKİ ÇOCUKLA YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Yabancı uyruklu kadınların Emniyetteki işlemelerinin sonrasında, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edileceği bilgisine ulaşıldı. Operasyon sonucunda yakalanan zanlı kadınlardan birisinin, kucağındaki çocuğuna sarılarak yüzünü saklamaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. Gözaltına alınan 33 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal