Mübariz Mansimov Gurbanoğlu FETÖ'den Tutuklandı

FETÖ soruşturması kapmasında gözaltına alınan Azeri iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklandı.

17.03.2020-09:05 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-08:47) Mübariz Mansimov Gurbanoğlu FETÖ'den Tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca, başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mübariz Mansimov Gurbanoğlu ve iş yöneticisi Nuray Nurcihan Perker dün akşam saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevkedildi.

Gurbanoğlu ve Perker, savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildiler. Mübariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklanırken Perker "adli kontrol" kararıyla serbest bırakıldı.

MÜBARİZ MANSİNOV GURBANOĞLU KİMDİR?

Mübariz Mansimov, 22 Mart 1968 yılında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün Masallı Köyünde doğmuştur. Aynı zamanda Türk vatandaşı olan Azeri iş adamı Türkiye'de yaşamaktadır. Türkiye vatandaşı olduktan sonra soyadını "Gurbanoğlu" olarak değiştirmiştir.

Palmali Holding'in sahibi olan Mübariz Mansimov, 6'sı kız, 3'ü erkek, 9 çocuklu işçi sınıfı bir ailenin çocuğudur. İş yaşantısında yükselerek Palmali Grubu'nun sahibi olan ve yurt dışında yaşayan en zengin Azeri Mubariz Mansimov,[3] Türk vatandaşı oldu. 2007-2008 sezonunda sahibi olduğu Hazar Lankaran kulübünün teknik direktörlüğüne Rasim Kara'yı getirirken futbolcu olarak da son sezonunu oynayacak olan Oktay Derelioğlu'nu transfer etti. Oktay, ligi gol kralı olarak tamamladıktan sonra futbolu bıraktı.

Türkiye'de yayın yapan Pal FM ve Palstation106 Radyolarının sahibidir. Aynı zamanda Palhaber.com isimli haber sitesi bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal