MSB'den Ermenistan'ın Türkiye Suçlamalarına Yanıt

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ermenistan'ın Türkiye'ye yönelik suçlamalarına yanıt verdi.

30.09.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-17:27) MSB'den Ermenistan'ın Türkiye Suçlamalarına Yanıt

Milli Savunma Bakanlığı Ermenistan'ın Türkiye suçlamalarına verdiği yanıtta 'Ermenistan’ın karşısında Türkiye’nin olduğu algısı yaratarak arkasındaki desteği arttırma maksatlı kara propagandasından başka bir şey değildir.' ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın Türkiye suçlamalarına 'Ermenistan’ın karşısında Türkiye’nin olduğu algısı yaratarak arkasındaki desteği arttırma maksatlı kara propagandasından başka bir şey değildir.' ifadeleriyle yanıt verdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ermenistan'ın resmi hesapları üzerinden Türk uçakları ile İHA/SİHA’larının kullanıldığına ilişkin açıklamalarını yalanladı.

İfadelerin hiçbir delile dayanmadığının altını çizerek, 'Bunlar Ermenistan’ın karşısında Türkiye’nin olduğu algısı yaratarak arkasındaki desteği arttırma maksatlı kara propagandasından başka bir şey değildir. Nitekim bu iddialar kendi destekçileri hariç kimse tarafından ciddiye alınmamıştır' ifadeleri kullanıldı.

'AZERBAYCAN GÜCÜNÜ TÜM DÜNYAYA GÖSTERMİŞTİR'

Azerbaycan ordusunun tek başına zafer sağlayabilecek güçte olduğu ifade edilerek şu ifadelere yer verildi:

'Diğer taraftan Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri kendi başına zaferi elde edebilecek imkan ve kabiliyete, işgal altındaki öz topraklarını kurtaracak azim ve kararlılığa sahip olduğunu geçtiğimiz birkaç günde tüm dünyaya göstermiştir.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal