MSB ve Genelkurmay Başkanlığına 45 Uzman Yardımcısı İstihdam Edilecek

Resmi Gazete'de aktarılan ilana göre, birçok branşlarda Milli Savunma Bakanlığında 40, Genelkurmay Başkanlığına ise 5 uzman yardımcısı alımı yapılacak.

18.12.2019-14:46 - (Son Güncelleme: 18.12.2019-14:39) MSB ve Genelkurmay Başkanlığına 45 Uzman Yardımcısı İstihdam Edilecek

Resmi Gazete'de aktarılan ilana göre, birçok branşlarda Milli Savunma Bakanlığında 40, Genelkurmay Başkanlığına ise 5 uzman yardımcısı alımı yapılacak.

Merkez teşkilatlarında görevlendirilecek uzman yardımcısı alımı için 9 Aralık'ta başlayan başvurular, 10 Ocak 2020'de tamamlanacak. Başvurular, "https://personeltemin.msb.gov.tr" adresi üzerinden e-devlet şifresiyle yapılacak ve bunun dışında dilekçe, mektup gibi yöntemlerle yapılacak ön başvurular reddedilecek.
Adaylar, YÖK tarafından onaylanan ve uluslararası geçerliliği olan yabancı dil sınav puanını "sınav bilgisi ekle" ekranından sisteme ekleyecek ve kurs bilgisi ekranından sınav sonuç belgesini sisteme yükleyecek. Belgeleri yüklemeyen adayların başvurusu geçerli sayılmayacak.

Adayların 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gereken başvuruda, 2018 ve 2019 yılı KPSS'ye ait KPSS-P37, KPSS-P6, KPSS-P18, KPSS-P4, KPSS-P1, KPSS-P7 puan türlerinde en az 70 puan alma şartı aranacak.

Erkek adayların, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlikle ilişkisi bulunmaması şart koşuluyor. Başvuruya yönelik branşlar, alım şartları ve diğer detaylar "https://personeltemin.msb.gov.tr" adresinde yer alıyor.
Ön başvurusu kabul edilen adayların isim listesi ile sözlü sınav tarihi ve yeri, T.C. Milli Savunma Bakanlığı "@tcsavunma" Twitter hesabında ve "https://personeltemin.msb.gov.tr" adresinde 10 Şubat 2020 tarihinden sonra yayımlanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal