MSB: PKK'ya Ait Silah, Mühimmat ve Patlayıcı Ele Geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ait silah, mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildiğini açıkladı.

10.10.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 10.10.2020-15:12) MSB: PKK'ya Ait Silah, Mühimmat ve Patlayıcı Ele Geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kaplan Operasyonu'nda terör örgütü PKK'ya ait silah, mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildiğini duyurdu.

Bakanlığın Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen ve başarıyla devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu'nda kahraman komandoların belirlenen sığınaklarda terör örgütü PKK'ya ait silah, mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirdikleri belirtildi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Açıklamada "Arama-tarama faaliyetleri sonucunda; 2 adet 7.62 milimetre PKMS makineli tüfek, 1 Zagros keskin nişancı tüfeği, 1 lançer, 3 el yapımı patlayıcı, 5 RPG-7 roketatar mühimmatı, 2 havan mühimmatı, 130 AK-47 fişeği, 49 doçka fişeği, 35 sevk fişeği, 400 kilo amonyum nitrat, 25 kilo TNT, 2 kilo C4 patlayıcı, 3 kilo barut, keskin nişancı malzemeleri, çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi" ifadeleri kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal