MİT'ten Büyük Baskın! Hepsi Ele Geçirildi

İzmir'de eli kanlı terör örgütü PKK/KCK teror örgütünün çalışmalarının günyüzüne çıkmasına ilişkin hazırlıklar çerçevesinde operasyonun için harekete geçildi.

18.10.2018-12:11 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-12:00) MİT'ten Büyük Baskın! Hepsi Ele Geçirildi

İzmir'de eli kanlı terör örgütü PKK/KCK teror örgütünün çalışmalarının günyüzüne çıkmasına ilişkin hazırlıklar çerçevesinde operasyonun için harekete geçildi. Terör örgütünün sözde idarecileri tarafından verilen talepler doğrultusunda, HDP Gençlik Meclisi organizesinde Konak ilçesinde yer alan HDP İzmir İl Binasında yapılan konferansta PKK'nın sözde lideri Abdullah Öcalan'ın posteri altında bazı şüphelilerin konuşmalar yaptığı ve sosyal medya üzerinden de terör propagandası yapıldığı tespit edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen arama ve yakalama kararına istinaden İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon için harekete geçti. Baskınlara, istihbarat, özel harekat polisleri ile beraber İzmir MİT Bölge Başkanlığı da katıldı.

Gerçekleşen operasyonlarda 13 zanlı yakalandı. Baskınlarda, çok fazla örgütsel dokümanda ele geçirildi. Yakalanan zanlılar, ifade için emniyete götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal