MİT TIR'ları Davasında Yargılanan Can Dündar'ın Babası MİT Personeliymiş

MİT TIR'ları davası sebebiyle yargılanan ve yurt dışına kaçan gazeteci Can Dündar ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Erhan Çelik yazdığı son kitabında, Can Dündar'ın babasının emekli bir MİT personeli olduğunu yazdı.

07.02.2019-13:53 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-13:47) MİT TIR'ları Davasında Yargılanan Can Dündar'ın Babası MİT Personeliymiş

MİT TIR'ları davası kamuoyunu uzun zaman meşgul etmiş, yargılama Yargıtay'ın sanıklara verilen cezayı az görüp bozması ile farklı bir aşamaya taşınmıştı.

ERHAN ÇELİK'İN KİTABINDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Davanın bir numaralı sanığı Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar yurt dışına çıkarken piyasaya yeni çıkan bir kitap ünlü yazar ile alakalı çok çarpıcı bir gerçeği ilk defa kitap sayfalarına taşıdı. Gazeteci Erhan Çelik'in Destek Yayınları'ndan çıkan 'Karanlık Çarşamba' isimli kitabında Can Dündar'ın babası Ali Rıza Dündar'ın Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan emekli bir personel olduğu aktarıldı. Can Dündar'ın Ankara'daki gazetecilik günlerine atıf yapan kitapta, ünlü yazarın istihbaratla alakalı bir haber kaynağı ile yaptığı görüşmenin aktarıldığı kısımda bu bilgi verildi.

DUYANLAR ŞAŞIP KALIYOR

MİT TIR'ları davası sebebiyle kaçak hayatı yaşayan Dündar'ın ölen babasının MİT personeli Ali Rıza Dündar olduğu aktarıldı. Babasının senelerce emek verdiği kurum ile alakalı bir dava sebebiyle yurt dışına kaçan Can Dündar'ın bu durumu duyanları şaşırttı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal