MİT Harekete Geçti! Teröristler Ele Geçirildi

İzmir'de hain terör örgütü PKK için korsan eylemde bulunan 25 teröristten 21'i, polis ve MİT'in birlikte gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

05.10.2018-11:34 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-11:25) MİT Harekete Geçti! Teröristler Ele Geçirildi

Kaynaklardan alınna bilgiye göre, Menemen ilçesi Asarlik Bölgesi'nde korsan eylemde bulundukları öğrenilen teröristlere ilişkin, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı ekipleri tarafından arama ve yakalama emri verildi. Bu karardan sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığı operasyon için harekete geçti. Gözaltı kararı alınan 25 zanlıdan 21'i gerçekleştirilen operasyonlarda yakayı ele verdi.

Bazı zanlıların ise kaldıkları ev kapıları güvenlik güçleri tarafından çalınmasına rağmen açılmadı. Zanlıların evde bulunan suç unsurlarının saklanması için kapıyı açmadıkları tespit edildiğinde özel harekat polisleri kapıları kırdıı. Evde bulunan suç unsurlarına da el konuldu. Gerçekleştirilen baskınlarda ise hakkında toplatma kararı verilen çok sayıda yayın, bir adet tabanca ve bu tabancaya ait fişek, terör örgütüne ait bayrak ve flamalar, çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Zanlıların TEM Şubesindeki sorgulama işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal