Miss Turkey Güzelinden İğrenç 15 Temmuz Paylaşımı!

Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında birinci olmuş olan Itır Esen'e ait olduğu belirtilen eski tweet'ler ortaya çıkınca hesap kapatıldı.

22.09.2017-13:23 - (Son Güncelleme: 22.09.2017-16:14) Miss Turkey Güzelinden İğrenç 15 Temmuz Paylaşımı!

Miss Turkey 2017 yarışmasını eski ünlü manken Itır Esen'in aynı isimdeki yeğeni Itır Esen kazanmıştı.

15 TEMMUZ HAKKINDA ÇİRKİN SÖZLER

Birinci olan Itır Esen'e ait olduğu iddia edilen hesaptan atılan 15 Temmuz ile ilgili tweet'ler ortaya çıktı. Ve olay patlak verince hesap hemen kapatıldı.
HESABINI KAPATTI

15 Temmuz'la dalga geçip alaycı tavırlar sergileyen ve küstah ifadelerin bulunduğu hesap kullanıcısı tarafından, gelen haklı tepkiler üzerine hesabını kapatarak askıya aldı..

"HESAP ONA AİT"

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ömür Varol, konuyla ilgili "Kendisi yalanlasa da tweet'ler atılmış, ortaya çıktı. Bu işin ucu açık, öyle söyleyeyim. Geçmiş döneme ait tweet'ler bu hesabın ona ait olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

AÇIKLAMA YAPMADI

Özellikle sosyal medyada milyonlarca tepki gelmesine rağmen Itır Esen konu ile ilgili olarak bir yalanlama veya bir açıklama henüz yapmadı. Itır Esen konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Itır Esen'in hakkında çıkan iddialara hiçbir yanıt vermemesi ve bu yöndeki soruları yanıtsız bırakması hesabın kendisine ait olduğunu kanıtlayan cinsten gelişmeler olduğu vurgulandı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal