Mısır Çarşısı 1 Haziran'da Açılıyor

Coronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan tarihi Mısır Çarşısı, 1 Haziran itibarıyla tekrar açılıyor. Ekipler, çarşı içinde dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yaptı.

28.05.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-13:55) Mısır Çarşısı 1 Haziran'da Açılıyor
Coronavirüs tedbirleri kapsamında birçok iş yeri geçici süreliğine kapatılırken, normalleşme süreciyle birlikte kapatılan yerler yeniden açılmaya hazılanıyor. Açılacak yerler arsasında mart ayından beri kapalı bulunan tarihi Mısır Çarşısı da yer aldı. Çarşı 1 Haziran'da kapılarını açmayı beklerken, ekipler çarşı içinde dezenfeksiyon çalışması yaptı ve yerleri köpüklü su ile yıkadı. Çarşı girişi ve birçok noktaya da el dezenfektanları konuldu. Çevre esnafı ve vatandaşlar çarşının açıklamsından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Açıklamalarda bulunan seyyar satıcı Erdoğan Avcı, "Çarşının açılmasını dört gözle bekliyoruz. İnşallah eski günlere kavuşacağız. Burası kapalıyken hiçbir şey olmuyor. Eminönü’nü ayakta tutan Mısır Çarşısı." dedi.

Ali Tosun ise, "Böyle tarihi bir çarşının açılması güzel bir şey. Temizliğini de yapıyorlar. İnşallah daha güzel olacak." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal