Minik Cumhurbaşkanı Sözyataroğlu'na Kılıçdaroğlu'nu Arayıp Aramayacağı Soruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ozan Sözeyataroğlu'na verdi. Sözyataroğlu'na Kılıçdaroğlu'nu arayıp aramayacağı soruldu. Minik Cumhurbaşkanı bu soruya cevaben, "Telefonu bende yok" dedi.

23.04.2019-14:27 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-14:19) Minik Cumhurbaşkanı Sözyataroğlu'na Kılıçdaroğlu'nu Arayıp Aramayacağı Soruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Beştepe'ye gelen çocukları ağırladı.

Çocukları kabulünde kısa bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sevgili çocuklar değerli misafirler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne milletin evine hoşgeldiniz. İstikbalimizin teminatı olan siz çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesileyle tüm dünya çocuklarına en kalbi sevgilerimi gönderiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere devletimizin kuruluşu ve bugünlere gelmesinde emeği olan herkesi şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Bugün çocuk bayramımızla birlikte, meclisimizin dualarla açılışının 99. senesini kutluyoruz. Vatanımızın işgal edildiği bir dönemde Ankara'da açılan Büyük Millet Meclisi, bağımsızlığımızın da başlangıcı olmuştur. Meclis en karanlık günlerde güç ve cesaret aşılamıştır" dedi.

Erdoğan, sonrasında sözü minik cumhurbaşkanı 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ozan Sözeyataroğlu'na verdi.

Ozan Sözeyataroğlu: Gazi Mustafa Kemal Atatürk millet egemenliğini tesis etmek için TBMM'yi açmış ve bugünü biz çocuklara hediye etmiştir. Hepimize güzel nice bayramlar diliyorum. Bizleri makamında konuk eden sayın cumhurbaşkanımıza da bütün arkadaşlarım için teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Sonrasında şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu arayıp aramayacağına dönük soruyu cevaplayan Sözeyataroğlu, "Telefonu bende yok arayamayacağım fakat her türlü şiddete karşıyız" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal