Milyonluk Tazminatı Reddeden Gazinin Kirada Oturduğu Ortaya Çıktı

Ağrı'da terör saldırısında yaralanıp gazi olduktan sonra 1 milyon 679 bin 866 lira 71 kuruşluk tazminatından feragat eden Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Erduran'ın kirada oturduğu ortaya çıktı.

20.10.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-16:58) Milyonluk Tazminatı Reddeden Gazinin Kirada Oturduğu Ortaya Çıktı

5 yıl önce PKK'lı teröristlerin Doğubayazıt ilçesine bağlı Karabulak Jandarma Karakolu'na düzenlediği bombalı saldırıda yaralanan, gazi olduktan sonra maddi ve manevi tazminat davası açan Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Erduran, mahkeme tarafından talep edilen bilirkişi raporunda 1 milyon 679 bin 866 lira 71 kuruşluk tutarı gönlü razı gelmediği için reddetti.

TEBRİK MESAJI YAĞDI

Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar, vicdanı elvermediği için yüklü tazminatı almaktan vazgeçen gazi Erduran'a tebrik yağdırdı. Gazi hakkında haberlerin çıkmasının ardından binlerce kullanıcı sosyal medyadan paylaşım yapmayı sürdürdü. Takipçiler, 'Helal olsun', 'Gurur duyuyoruz', 'Hakkını helal et' gibi yorumlar yaptı.

KİRADA OTURDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gazi Erduran'ın, herhangi bir işte çalışmadığı, emekli maaşıyla geçindiği ve kirada oturmasına rağmen milyonluk tazminattan vazgeçtiği ortaya çıktı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nun makamında ağırladığı gazi Erduran, kendisini tebrik için arayanların çoğunun eski asker arkadaşları ve komutanları olduğunu belirtti. Erduran, 10 yaşındaki oğlu Muhammet Yusuf'un asker olmayı düşünmesi halinde yanında olacağını dile getirdi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal