Milli Savunma Bakanlığı 600 İşçi Alacağını Açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı, kendisine bağlı işyerlerinde çalıştırılmak üzere 600 daimi işçi alınacağını açıkladı. Bugün başlayan başvurular 29 Mart'a kadar devam edecek.

25.03.2019-13:00 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-12:55) Milli Savunma Bakanlığı 600 İşçi Alacağını Açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde devamlı işçi kadrosunda görevlendirilmek için 600 daimi işçi alınacağını duyurdu. Başvuru yapmak için ilkokul mezunu olmak lazım. İŞKUR üstünden yapılacak başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi ise 29 Mart.

Bakanlığın internet sitesinden yayınlanan açıklama şu şeklide:

BAŞVURULAR 25-29 MART TARİHLERİ ARASINDA

Milli Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı iş yerlerinde devamlı işçi kadrosunda görevlendirilmek için 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu üstünden yapmaları lazımdır. Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı iş yerlerine şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal