Milli Savunma Bakanlığı 1515 İşçi Alacak

Milli Savunma Bakanlığı 1515 işçi alımı yapılmasına ilişkin ilan yayınladı. İlana lise mezunu olup KPSS'den en az 60 puan alan adaylar başvurabilecek.

20.06.2018-10:13 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-09:53) Milli Savunma Bakanlığı 1515 İşçi Alacak

Milli Savunma Bakanlığına ait askeri işyerlerinde Kamu kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesince devamlı işçi alımı yapacağını açıkladı.

Açıklanan ilanda çok sayıda mevkide işçi alımı gerçekleştirileceği ve bu alımlara KPSS'den minimum 60 alan adayların başvuru gerçekleştirebileceği duyuruldu.

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Milli Savunma Bakanlığı açıkladığı ilanında değişik şehirlerde olan bakanlık kurumlarında vazifelendirilmek üzere lise mezunu işçi alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. Çok fazla mevkide gerçekleştirilecek personel alımlarında Bakanlık toplam 1515 personeli işe alacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru gerçekleştirecek adaylara dönük yapılan duyuruda aşağıda yer alan ifadeler tercih edildi.

İŞKUR'da açıklanacak son listede olan adaylar sözlü (adayın mesleki bilgi ve becerisi ölçülmesi amacıyla uygulama içerikli olacaktır.) sınava girmek için adreslerine yollanacak tebligatta söylenen tarihler içinde nüfus cüzdanı fotokopisi, TCKN yazılı olan adli sicil kaydı, öğrenim belgesi, askerlik durum belgesi, 2016 KPSS sonuç belgesi evraklar ile işyerlerince talep edilecek diğer belgeler sınav yapılacak işyerine verilecektir. Talep edilen belgeleri teslim edemeyen adaylar sınava giremeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Gerçekleştirilecek sınavlar 100 puan ütünden gesaplanacak olup başarı notunun hesaplanmasında; KPSS puanının %70'i, sözlü/uygulamalı puanın %30'u alınmak suretiyle başarı sırası tespit edilecektir. 16. Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı eylemde bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum yada gruplara veya terör örgütlerine bağlılığı, üyeliği yada bağlantısı veya bunlarla irtibatı olmamak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal