Milli Savunma Bakanı Akar'dan Rahatlatan Münbiç Açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiç'teki durumla alakalı açıklamalar yaptı. YPG'nin hendek kazdığı hatırlatılan Akar, "Tüm durum kontrol altında. Her şey kontrol altında" dedi.

06.10.2018-13:02 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-12:55) Milli Savunma Bakanı Akar'dan Rahatlatan Münbiç Açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü YPG/PKK'lı militanların Münbiç ilçe merkezinin etrafına açtığı çukurlar ile alakalı, "Tüm durum kontrol altında. Her şey kontrol altında." dedi. Terör örgütünün çukurları uydu görüntülerinde meydana çıkmıştı.

Bakan Akar, Kızılcahamam'da yapılan AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının açılışının sonrasında basın mensuplarının gündem ile alakalı sorularını cevapladı.

Akar, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerin Münbiç ilçe merkezinin etrafına açtığı çukurlar ve toprak setlerle çevirmesinin anımsatılması ardından, şunları söyledi:

"Gerekli değerlendirmeleri gerçekleştirdik, yapmayı sürdürüyoruz. Olayları yakından izliyoruz. Bununla alakalı alınması lazım olan önlemler alındı. Çalışmalar büyük bir süratle ve kapsamlı bir biçimde sürüyor. Tüm durum kontrol altında. Her şey kontrol altında."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal