Milli Savunma Bakanı Akar'dan Polatlı'daki Kaza Hakkında İlk Açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ankara'daki mühimmat patlaması ile ilgili "Bu konudaki çalışmalarda daha hassas, dikkatli olunması için gerekenleri yapacağız. Konu şu anda incelenmektedir" ifadelerini kullandı.

21.02.2019-00:14 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-00:07) Milli Savunma Bakanı Akar'dan Polatlı'daki Kaza Hakkında İlk Açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, akşam saatlerinde kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye geldi. 

KAZA HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Polatlı'daki mühimmat kazasına ilişkin olarak, "Bir  tugayımızın yıllık planlı eğitim atışı sırasında meydana gelen kazada 5  arkadaşımız yaralandı. Hemen müdahale edilerek, silah arkadaşlarımızın  sağlık  kuruluşlarına nakli sağlandı ve durumlarını yakinen takip ediyoruz." diye  konuştu.

"ALINAN TEDBİRLERİ ARTTIRACAĞIZ" 

Bu tarz kazaların herkesi üzdüğünü söyleyen Akar, "Kazalar olduğu zaman hem silah arkadaşları olarak bizler hem aileleri  hem de milletimiz üzülüyor. Buna sebebiyet vermemek için tedbirlerimizi devamlı  gözden geçirmek durumundayız. Bu konuda alınan tedbirleri bir kez daha gözden  geçireceğiz. Bu konudaki çalışmalarda daha hassas, daha dikkatli olunması için  gerekli çalışmaları yapacağız. Konu şu anda incelenmektedir. İnceleme sonuçlarını  paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal