Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK'nin Komuta Kademesinde Sınır Hattında Ramazan Bayramı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesi, geceyi sınır hattında geçirdi. Sabah sınır hattında görevli askerlerle bayramlaşan Bakan Akar , Irak'ın kuzeyindeki ve Suriye'deki operasyon bölgelerinde görevli olan askerler ile telefonda görüştü sahadaki son bilgileri aldı.

24.05.2020-10:56 - (Son Güncelleme: 24.05.2020-10:54) Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK'nin Komuta Kademesinde Sınır Hattında Ramazan Bayramı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, eraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Suriye sınır hattında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardıından geceyi sınır hattında geçiren Bakan Akar ve komuta kademesi, sabah saatleride coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirle bağlı kalınarak askerlerile bayramlaştı. Bakan Akar ve beraberindeki komuta kademesi daha sonra Afrin ve İdlib'deki faliyetlerin sevk ve idare edildiği harekat merkezine geçti.

Harekat merkezinde görevli askerlerin de bayramlarını kutlayan Bakan Akar, operasyon bölgelerinde görevli birliklerin komutanları ile video konferans yöntemiyle görüştü ve Faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal