Milli Savunma Bakanı Akar, Sevindirici Haberi Sınırdan Verdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yurt içindeki ilk ziyaretini sınırın sıfır noktasındaki Dağbaşı Üs Bölgesi'ne gerçekleştirdi. Akar burada yaptığı açıklamada, "Çok şükür yukarıdan aşağı süpüre süpüre bu alçak teröristleri sınırlarımızın dışına attık" dedi.

19.07.2018-11:31 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-11:25) Milli Savunma Bakanı Akar, Sevindirici Haberi Sınırdan Verdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komuta kademesi, yurt içindeki ilk gezilerini hudutun sıfır noktasındaki 2270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne gerçekleştirdi. Akar, "Çok şükür yukarıdan aşağı süpüre süpüre bu alçak teröristleri sınırlarımızın dışına attık, teröristleri izlemeye devam ediyoruz" dedi.

İLK ZİYARETİNİ DAĞ BAŞI ÜS BÖLGESİ'NE YAPTI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yanındaki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile yurt içindeki ilk gezisini hudutun sıfır noktasındaki 2270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne gerçekleştirdi.

"TERÖRİSTLERİ HUDUTLARIMIZIN DIŞINA ATTIK"

Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanından 3. Piyade Tümen Komutanlığına giden Akar, harekat merkezinde bölgedeki operasyonlar ile alakalı bilgi aldı. Akar ve yanındakiler buradan askeri helikopterlerle teröristlerin bir zamanlar "girilemez" olarak adlandırdığı Çukurca kırsalındaki 2 bin 270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne girdi. Akar, "Çok şükür yukarıdan aşağı temizleye temizleye bu alçak teröristleri sınırlarımızın dışına attık, teröristleri izlemeyi sürdürüyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal