Milli Dayamışma Kampanyası'nda Bile Halkı Dolandırmaya Çalıştılar!

Isparta'da belediyenin logosu ve 'Biz bize yeteriz Isparta'm' sloganını kullanarak vatandaştan para toplamaya çalıştığı söylenen kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

05.04.2020-18:59 - (Son Güncelleme: 05.04.2020-19:33) Milli Dayamışma Kampanyası'nda Bile Halkı Dolandırmaya Çalıştılar!
Isparta'da bazı kişilerin yardım kampanyası adı altında vatandaşı dolandırmaya çalıştığı ifade edildi. Üzerinde Isparta Belediyesi logosu ile 'Biz bize yeteriz Isparta'm' sloganının yer aldığı, IBAN numarası yazılmış kağıtların kentte dağıtıldığını tespit eden belediye yetkililere, durumu emniyete bildirdi. Polis ekipleri, dolandırıcıların yakalanması için çalışma yapıyor.

Isparta Belediyesi ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in resmi sosyal medya platformu Twirter üzerinden yapmış olduğu açıklamada, dolandırıcılara itibar edilmemesine yönelik paylaşımlar yapıldı.

Belediye Başkanı AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen, "Maalesef bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız. Durumu emniyet yetkililerimize ilettik. Vatandaşlarımızdan ricamız resmi hesaplar dışında hiçbir şekilde yardım ve bağış yapmasınlar. Kaldı ki Isparta Belediyemizin böyle bir kampanyası yok. Tek kampanya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'dır. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız resmi hesaplara bağışta bulunabilirler" dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal