Millet Bahçeleri'ne Talep Her Geçen Gün Artıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde ilan ettiği Millet Bahçeleri projesine ilgi ve talep her geçen gün artıyor. Şimdilik 17 ilde 31 tane yapılması düşünülen bahçelere farklı illerden de talep gelmeye devam ediyor.

30.07.2018-10:59 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-10:51) Millet Bahçeleri'ne Talep Her Geçen Gün Artıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesinde AK Parti'nin Seçim Beyannamesi Toplantısında ilan ettiği 'Millet Bahçeleri Projesi' yavaş yavaş şekil almaya başlıyor.

"BU PROJE İLE İLGİLİ İLLER BELİRLENDİ"

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın arazisine inşa edilecek ve dünyanın 3'üncü en geniş bahçesi olacak olan Millet Bahçesi Projesi'ne istek her geçen gün fazlalaşıyor. AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Millet Bahçeleri Projesi'nin ayrıntılarını şu şekilde açıkladı: "Millet Bahçeleri Projesi, kentlerdeki stat durumunda olan alanların esasen yeniden şehirlilere sunulmasını hedefliyor. Kentlerimiz bakımından önemli bir proje. Vatandaşların bir arada vakit geçirebileceği, birtakım organizasyonların yapılabileceği, aynı zamanda kentin akciğerleri olarak isimlendirebileceğimiz yeni yeşil bölgelere ulaşmak manasını da taşıyor. Türkiye'de bu proje ile beraber şehirler tespit edildi. Şehirlerin de sayısı git gide yükseliyor, çünkü bütün şehirlerin böyle bir isteği olmaya başladı.

"17 İLDE 31 MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK"

Şehirlerden stat alanı yoksa dahi 'Değişik bir yerimiz var, biz orayı da millet bahçesi yapmak istiyoruz' diyenler oldu. Bu manada müthiş bir istek ve talep olduğunu görüyoruz. Sayı her geçen gün yükseliyor. Şuanda 17 şehirde 31 millet bahçesinin inşa edilmesi düşünülüyor. Millet bahçeleri ile beraber şehirlerimizin çehresi de değişecek. Yaklaşık 3 ay içinde stadyumdan millet bahçesine dönüştürmek üzere projelere başlanacak. İstanbul Atatürk Havalimanı gibi İstanbul Esenler, Elâzığ Millet bahçesi, Ankara AKM, Ankara Gölbaşı, Konya, İstanbul Zeytinburnu, Samsun gibi birçok kentimizde çalışmalara en kısa sürede başlanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal