MHP'nin Ankara Adaylığı İçin İlginç İsim

MHP'nin Ankara için sürpriz bir isim planladığı iddia edildi. MHP Ankara adayı için Melih Gökçek'ten sonra yeni bir isim gündeme getirdi.

07.11.2018-17:03 - (Son Güncelleme: 07.11.2018-17:42) MHP'nin Ankara Adaylığı İçin İlginç İsim

MHP'nin Ankara için sürpriz bir isim planladığı iddia edildi. MHP Ankara adayı için Melih Gökçek'ten sonra yeni bir isim gündeme getirdi. Gazeteci Muharrem Sarıkaya, konuk olduğu canlı yayında Genel Merkez'in Ankara adaylığı için Erkan Haberal'ı düşündüğünü açıkladı.

Yerel seçimler için aday arayışlarını devam ettiren MHP'de Ankara'da sürpriz bir isim öne sürdü. İlk olarak Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ismini gündemine getiren Genel Merkez, Gökçek'in olumsuz tavrı sebebiyle yeni bir isim düşündü.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya katıldığı canlı yayında bu ismin MHP bu ismin Ankara Milletvekili Erkan Haberal olduğunu duyurdu. Sarıkaya canlı yayında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "MHP Ankara'da güçlü bir isimle çıkmak niyetinde. MHP'de son günlerde Ankara'da hem babasından hem de kendi kimliğinden dolayı sevilen bir isim Erkan Haberal düşünülüyor. Fakat kendisinin de ne kadar istekli olduğu konusunda henüz bir bilgimiz yok. Babası daha önce CHP milletvekili olan Haberal, MHP'de iki dönemdir milletvekilliği yapmakta ve Ankara'ya büyük bir canlılık getirmiş, sevilen sayılan bir isim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal