MHP'nin 23 Haziran Seçimleri İçin Sloganı Belli Oldu

MHP'nin İstanbul için seçim stratejisi belli oldu. Bu kapsamda bir çok proje üreten partinin seçim sloganı ise "Biz Biriz Siz Hepiniz" olacak.

14.05.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-10:14)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, perşembe günü Siirt, Bitlis, Van, Diyarbakır, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Çorum, Muş, Kayseri, Konya, Çankırı, Elâzığ, Yozgat, Bingöl ve Batman il başkanları ile görüşme gerçekleştirecek.

Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun'un aktardığına göre, hemşehri stratejisiyle çalışmalar yapacak olan MHP, yol haritasını da tespit etti. İstanbul’un üç bölgesinde birer genel başkan yardımcısı vazifelendirildi. Bahçeli, kendisine en yakın isim olan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ı genel koordinatörlüğe atadı.

MHP Genel Başkanı, İzzet Ulvi Yönter’i birinci bölge koordinatörü, Feti Yıldız’ı ikinci bölge koordinatörü, İsmail Faruk Aksu’yu da üçüncü bölge koordinatörü olarak vazifelendirdi.

SANDIĞA GİTMEYEN SEÇMEN

MHP’nin ilk hedefi sandığa gitmeyen seçmen olacak. Sandığa gitmeyen yaklaşık 1 milyon 700 bin, oyu geçersiz olan yaklaşık 300 bin kişiyle alakalı hem söylemsel hem de siyasi eylem bazında çalışmalar gerçekleştirilecek.

"ÜÇ HİLALLİ’ STANTLAR KURULACAK

Seçmene ulaşmak için İstanbul’un en işlek yerlerine ‘üç hilalli’ stantlar açılacak. MHP mitinglerden daha fazla 'hemşehri ve dost sohbetleri' yapacak. Teşkilat bu kapsamda İstanbullu’ya ‘iftar sonrası çaya bekleriz’ çağrısını yapacak.

MHP, 23 Haziran sürecinde “Biz Biriz Siz Hepiniz” sloganını kullanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal