MHP'lilerin Eylemi Meral Akşener'in İşine Mi Geldi?

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İYİ Parti ile MHP arasında olan gerginliğe değindi. Hakan, Akşener'in birdenbire mağdur sıfatına büründüğünü söyledi.

06.10.2018-11:00 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-10:52) MHP'lilerin Eylemi Meral Akşener'in İşine Mi Geldi?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, MHP ile İyi Parti arasında meydana gelen gerginliğin, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'işine geldiği' yorumunu yaptı.

MHP'li bir grubun perşembe gecesi Akşener'in evinin önünde toplanmasıyla beraber 'işin renginin değiştiğini' ifade eden Hakan yazısının alakalı bölümünde şu yorumu yaptı:

"Akşener aniden mağdur oldu. En azılı Akşener karşıtları dahi 'Gece vakti bir kadın siyasetçinin evinin önünde toplanmak delikanlılığa uymaz' dediler. Örf, adet, anane, töre… Tüm bunlar hatırlandı. Akşener'in kapıya çıkıp protestocu gruba "Gelin lan gelin!" diye bağırması, seçimin sonrasında çokça hırpalanan Akşener imajının bir parça toparlanmasına neden oldu. Hepsinden önemlisi… Uzun zamandır gündeme gelemeyen Akşener, 'küt' diye bir numaralı gündem oldu. Ben olsam Devlet Bahçeli'nin yerine… Gecenin bir yarısında Akşener'in evinin önüne toplananlarla alakalı olarak şu iki şeyi düşünürdüm: BİR: Bunlar ya akılsız dost… İKİ: Veya ajan provokatör…"

Ahmet Hakan, Kirazlıtepe'deki Esentepe Camisi'ni cemaatin itirazlarına karşın yıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i de 'son günlerin en başarısız belediye başkanı' olarak açıkladı.

Hakan, "Onlarca cami inşa etmiş, kentsel dönüşümde camileri hep öncelemiş bir belediye başkanı olarak… İsmini resmen "Cami yıkan belediye başkanı"na çevirdi. Üstelik tam da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiler üzerinden CHP'ye yüklendiği bir günde gerçekleştirdi bunu" yorumunda bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal