MHP'li Vekilin Kırdım Dediği Telefonu Sattığı Ortaya Çıktı!

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ABD ile meydana gelen kriz esnasında Iphone marka telefonunu kırmıştı. Ancak Enginyurt'un telefonu kırmadığı, sattığı öğrenildi.

15.10.2018-17:17 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-17:08) MHP'li Vekilin Kırdım Dediği Telefonu Sattığı Ortaya Çıktı!

ABD ile Türkiye arasındaki Rahip Brunson krizi ardından, " Amerika'yı protesto edeceğiz diye İphone'u kırdık." diyen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un, telefonunu sattığı meydana çıktı.

"KALDIK YA LA ORTADA"

ABD'yle Türkiye arasındaki Rahip Andrew Brunson krizi esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Apple boykotu çağrısına icabet eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Brunson'ın serbest kalmasına sosyal medya sayfası üstünden tepki göstermiş "Amerika'yı protesto edeceğiz diye İphonu kırdık. Brunson uçağa bindi gitti. Amerika'yla aram açıldığına mı üzüleyim, İPhone mı üzüleyim, ajan Brunson'un serbest bırakılmasına mı kızayım. Kaldık ya la ortada. İphonumu verin." demişti.

TELEFONUNU KIRMAMIŞ, SATMIŞ

Enginyurt'un bu sözleri büyük alaka görürken bir çok kullanıcı bu mesajı yayınlamıştı. Fakat Enginyurt'un kırdım dediği Iphone marka telefonunu kırmadığı, söz hususu telefonu satarak yerine Samsung marka telefon aldığı meydana çıktı. Enginyurt'un bu eylemi o dönemde de gündem olmuştu. Enginyurt'la beraber protestoya katılan MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ise, yanında getirdiği iPhone marka telefonu ayağının altında tekmeleyerek kırmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal