MHP'li Vekil AK Parti İstanbul Adayının Numan Kurtulmuş Olacağını Açıkladı!

Yerel seçimlere gidilirken adaylar da bir bir belli olmaya başladı. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti'nin İstanbul adayının Numan Kurtulmuş olacağını söyledi.

22.10.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-12:39)

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Şile'de katıldığı bir toplantıda AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağını öne sürdü.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Şile Ordulular Derneği'nin olağan kongresine giderek ilçede ikamet eden hemşerileriyle bir araya geldi. Enginyurt burada gerçekleştirdiği konuşmada AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağını öne sürdü.

''Ben size bir haber vereyim'' diyerek açıklamalarına başlayan Enginyurt, şöyle dedi:

''KURTULMUŞ İBB ADAYI''

"Numan Kurtulmuş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı. Nereden uydurdun bunu Cemal Enginyurt diyeceksiniz. Ben bugün buraya Esenyurt ESOF (Esenyurt Ordu Dernekleri Federasyonu) binasının açılışı için geldim. Fakat dün beni aradılar. Numan Bey dediler 'ertele' dedi, dediler. Dernek binasının açılışını Numan Bey ertelemiş.''

''SONUNA KADAR ÇALIŞACAĞIM''

Ben siyasetçiyim. İyi de bir siyasetçiyim. Benim aklım öyle çok ki; bana göre aklımın zekatını versem birilerine 40 sene yeter. Ben buradan şunu kavradım. Demek ki Numan Bey İstanbul adayı. Çünkü Kasım ayına adaylar netleşir değil mi? O vakit geniş bir açılış yapacak orada dedim. Hayırlı olsun. Ben de şunu ifade ediyorum. Biz öyle bir siyasetçiyiz öyle bir Ordu aşığıyız, öylesine bir Türk milliyetçisiyiz ki nefsimizi gerektiğinde ayaklar altına alırız. Numan Kurtulmuş'u hiç sevmem. O da beni sevmez. Fakat Numan Kurtulmuş Büyükşehir adayı olduğunda; partim bir karar verdi. İstanbul'da Büyükşehir adayı olmayacak, Cemal Enginyurt olarak söz veriyorum sonuna dek uğraşacağım. Neden? Hiç olmazsa bir Ordulu Büyükşehir Belediye Başkanı olsun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal