MHP'li Enginyurt'tan Sokağa Çıkma Yasağı İle İlgili Açıklama

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklamada bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenen Enginyurt, "Sokağa çıkma yasağı uygulayacaksanız uygulayın." dedi.

26.03.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-13:17) MHP'li Enginyurt'tan Sokağa Çıkma Yasağı İle İlgili Açıklama

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra alınan her önlemde evinizde kalın çağrısı yapıldı. Vatandaşların bir kısmı durumu ciddiye alarak uyarılara uyarken, bir kısmı ise rutin yaşantılarına sosyal mesafeye dikkat etmeden devam etti. 

"YA VARDIR YA YOKTUR"

Yaşanan bu durum gündeme sokağa çıkma yasağını getirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarla, yasağın gündemde olduğunu fakat şu an değerlendirme aşamasında olduğunu belirtti. Konuyla ilgili olarak MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter adresinden yaptığı paylaşımla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslendi. Enginyurt paylaşımında, "Süleyman Soylu'ya bir hatırlatma da fayda var. Sokağa çıkma yasağı uygulayacaksanız uygulayın. 'Olabilir, belki, yarın, yarından da yakın, her an mümkün' diyerek sadece endişe yaratıyorsunuz. Ya vardır, ya yoktur. Kararınız net olsun." ifadelerini kullandı.

Ülkemizde coronavirüs kaynaklı ölüm sayısı 59'a yükselirken, vaka sayısı da 2 bin 433'e çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal