MHP'li Başkanın Oğlu Silahlı Saldırıya Uğradı!

Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca'nın oğlu gittiği hastanenin önünde silahlı saldırıya uğradı. Koca'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

14.11.2018-09:46 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-09:34) MHP'li Başkanın Oğlu Silahlı Saldırıya Uğradı!

Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve yanındaki belediye personeli Burak Başaran ile hastane kafetaryasındayken oğlunun arkadaşı Murat Karakaya ve yanındakiler arasında silahlı kavganın meydana geldiği ortaya çıktı. İki grup arasında çıkan çatışmada Başkan Koca ve Karakaya'nın dizlerinden, Başaran'ın ise vücudunun farklı yerlerinden yaralandığı bildirildi.

HASTANENİN ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRADI

Olay, saat 21.45 sularında Osmaniye merkeze bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi üstündeki bir özel hastanenin önünde cereyan etti. Bir yakınını hastaneye getiren Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca, hastanenin önünde kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

KOCA VE YANINDAKİ 2 KİŞİ YARALANDI

Koca ve yanındaki adları belirlenemeyen 2 kişi, vücutlarına gelen kurşunlarla yaralandı. Ambulanslarla hastaneye sevk edilen Koca ve yanındakilerin hemen ameliyata alındığı bildirildi. Olayın sonrasında bölgeye özel harekat, TEM ve asayiş birimleri gönderildi. Bölgeyi abluka altına alan birimler, adları şimdilik açıklanmayan 10 kişiyi gözaltına aldı.

ÇATIŞMA ÇIKMIŞ

Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve yanındaki belediye personeli Burak Başaran ile hastane kafetaryasındayken oğlunun arkadaşı Murat Karakaya ve yanındakiler arasında silahlı kavganın meydana geldiği ortaya çıktı. İki grup arasında çıkan çatışmada Başkan Koca ve Karakaya'nın dizlerinden, Başaran'ın ise vücudunun farklı yerlerinden yaralandığı bildirildi. Başkan Koca ve Karakaya'nın durumlarının iyi olduğunu söyleyen kaldırıldıkları hastanenin müdürü Ali Daşçı, Başaran'ın durumunun ise ağır olduğunu ifade etti. Osmaniye Devlet Hastanesi'ne gönderilen Başaran'ın tedavisine burada devam edildiği öğrenildi. Polisin olayla alakalı soruşturması sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal