MHP'den Ülkücülere Anlamlı Çağrı!

MHP Elazığ İl Başkanı, ülkücülere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşacağı AK Parti 6. Olağan il kongresine katılmak için çağrıda bulundu.

13.01.2018-10:35 - (Son Güncelleme: 13.01.2018-10:37) MHP'den Ülkücülere Anlamlı Çağrı!

AK Parti ile MHP arasında filizlenen ‘ittifak’ sürecinde gelişmeler yaşanıyor. MHP Elâzığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, MHP’lilere bugün gerçekleşecek olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunacağı AK Parti 6. Olağan il kongresine katılmak için çağrıda bulundu. Demir, bununla birlikte partilileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en iyi şekilde karşılamaya çağırdı. MHP’li başkanın bu çağrısı kulislerde ittifakın ilk adımı olarak dnitelendirilirken, AK Parti’de de memnuniyetle karşılandı.

Değerlendirmede bulunan AK Parti Elâzığ Milletvekili Ömer Serdar, bu çağrının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında yapılan görüşmenin sahadaki yansıması olduğunu ifade etti. Serdar, "2019 yılına giderken, bu beraberliğin artık tabanda karşılık bulacağını biliyoruz. Bugün gerçekleşecek olan ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da bulunacağı AK Parti kongresine MHP İl Başkanı tarafından MHP’lilerin davet edilmiş olması bunun önemli göstergesi. Bu durum millî mutabakatın büyüyerek süreceğinin göstergesidir. Tüm MHP’lileri kongremize bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Sahadaki bu beraberliğin ilerleyen günlerde devam edeceği, AK Parti organizasyonlarında, özellikle de Cumhurbaşkanını Erdoğan’ın bulunacağı programlara MHP'lilerin daha sık katılacağı ifade ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal