MHP'den Tabipler Birliğini Ziyaret Eden Kılıçdaroğlu'na Kandil'li Cevap

Türk Tabipler Birliğ'ni ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu'na MHP'den sert cevap geldi, "Kılıçdaroğlu'nun ziyaretlerine Kandil'le devam edip etmeyeceği, bu görüşmenin Kandil'in siyasi temsilcileriyle seçimden önce yaptığı gibi gizli mi olacağı da ayrıca merak konusudur".

22.09.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-14:34) MHP'den Tabipler Birliğini Ziyaret Eden Kılıçdaroğlu'na Kandil'li Cevap

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk Tabipler Birliği’ni (TTB) ziyaret ederek destek vermesine MHP tepki gösterdi.  Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin hemen ardından MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yazılı bir açıklama yaptı.

Büyükataman’nın açıklamasında şöyle denildi:

İhanette birleşmek üzere programlanmış olan particiklerin Türkiye’nin ve Türk milletinin karşısında mevzilenmiş olan TTB’ye destek mesajları bu kapsamda gecikmemiştir. Allah muhabbetlerini artırsın. Büyük Türk milletinin hepsine verecek bir cevabı olacaktır. Bu kapsamda bugün Türk Tabipleri Birliğini ziyarete giden Kılıçdaroğlu’nun yakasına takılan siyah kurdele, kendisini hangi kirli güçlere teslim ettiğinin utanç nişanesi olarak hafızalarda yer edecektir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hekimleri suçlu ilan ettiğini iftira eden Kılıçdaroğlu’nun bu iftirasını ispatlamasını şerefine emanet ediyoruz. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerine Kandil’le devam edip etmeyeceği, bu görüşmenin Kandil’in siyasi temsilcileriyle seçimden önce yaptığı gibi gizli mi olacağı da ayrıca merak konusudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal